Home Kriptozoológia Különös lényekről készült fotók terjednek az interneten

Különös lényekről készült fotók terjednek az interneten

0

Az elmúlt hetekben több fotó bukkant fel az interneten, melyeken különös majomszerű lényeket látni. A képek a brazil Itaparica szigeten készültek. Csakúgy mint a világ nagy részén, ott is korlátozásokat vezettek be a járvány miatt. Csakhogy úgy tűnik, mégis van valami ami járja az elhagyatott utcákat éjszakánként.

Két fotó közül az egyik egy majomszerű lényt ábrázol, a másikon három lény látható: két felnőtt és egy fiatalabb. Jellenzőjük, hogy hosszú végtagokkal rendelkeznek és két lábon járnak.

Az, hogy pontosan mik láthatók a képeken, nem világos. Elképzelhető, hogy egy őshonos állat az? Vagy átverésről lenne szó és a képet manipulálták?

Francisco Patricio fotószakértő szerint ha hamisítványról is van szó, azt nagyon jól megcsinálták az első képen mert a fény-árnyék kölcsönhatás nagyon természetesnek tűnik. A másik képről nem tudta elmondani ugyanezt, mert nehéz megtalálni rajta az árnyékot.

A szakértő hozzátette azt is, hogy a kép alacsony felbontású, így könnyű a lehetőség a csalásra. Ha felveszünk egy jelmezt és kimegyünk benne éjszaka, egy alacsony felbontású képen meggyőzőnek tűnhetünk.