Home Kriptozoológia Különös szárnyas lényeket észleltek többen is az Egyesül Államokban

Különös szárnyas lényeket észleltek többen is az Egyesül Államokban

0

Az eset még 2008 júliusában történt Ilinois állam északkeleti részén, de most került nyilvánosságra, melyről a Singular Fortean weboldal ír.

Egy Ryan nevű férfi, annak férje és egy közös barátjuk hzafelé tartottak az O’Hare Nemzetközi Repülőtérről az Iowa állambeli Dubuque-be amikor valami furcsát vettek észre az égen. Ryan arról számolt be, hogy útközben balra nézett és a gabonaföldre, ahol egy szárnyas lényt látott repkedni. A lény ezt követően keresztirányban átrepült az úton, autójuk előtt, majd eltűnt a földterület jobb oldalán.

Ryan nem tudta pontosan megfigyelni a lényt, de annyi bizonyos volt számára, hogy nagy szárnyfesztávolsága volt, az egész lény mérete körülbelül megegyezett egy emberével és maga a lény is emberszerű volt.

Az autóban ülő többiutas szerint azonban csak egy nagy denevér volt. Ryan ezzel nem ért egyet, mert a lény inkább úgy repült mint egy sas, valamint szürke és fekete színű volt.

Szárnyas lények észlelése az elmúlt években viszonylag sűrűnek számít az Egyesült Államokban. 2017 óta vannak beszámolók a Michigan Tó környékéről. Leginkább parkokban és erdős helyeken észlelik ezeket a lényeket az éjszakai órákban. A leírások szintén hasonlók: szürke vagy fekete szín, széles szárny fesztávolság, néha sárgán vagy zölden világító szemek jellemzik ezt a lényt, emberi vonásokkal. Néhányan félelmet éreznek amikor látják ezeket a lényeket.

A jelenség földöntúli látszata ellenére vannak, akik szerint nagy madarakról lehet szó, ami részben meg is magyarázhatja az észleléseket. A Michigan tó környékéről egyébként többen jelentettek már UFO észlelést, és paranormális jelenségeket. Nem tudni azonban, hogy van-e összefüggés a lények és e jelenségek között.