Home Földönkívüliek Louis Elizondo benyújtotta felmondását

Louis Elizondo benyújtotta felmondását

0

Luis Elizondo volt titkosszolgálati tisztviselő egy nemrég adott tévéinterjúban beszélt arról, hogy pontosan miért is mondott le. Elizondo, aki korábban a Pentagon titkos Advanced Aviation Threat Identification Programjának vezetője volt, az elmúlt hónapokban azt állította, hogy dezinformációs kampány célpontja volt.

Elizondo régóta állítja, hogy a kormány különleges bizonyítékokkal rendelkezik, és már 2017-ben (22 év szolgálat után) beadta a felmondását, mert felettesei nem voltak hajlandóak bemutatni ezeket a bizonyítékokat az akkori védelmi miniszternek, James Mattisnek.

“Jelentős ellenállásba ütköztem, amikor a Védelmi Minisztérium vezetésének néhány legmagasabb szintű tagját tájékoztattam a megállapításainkról. A lemondólevelemben azt írtam, hogy szerintem a miniszternek tudnia kellett volna ezekről a dolgokról. Optikai eszközök bemérése és radaradatok alapján tudunk arról, hogy ezek a dolgok szabadon repkednek az amerikai légtérben.” – mondta.

Az amerikai kormány UFO-król szóló hivatalos jelentésének nyilvánosságra hozatala óta még inkább alátámasztotta Elizondo állításait, mivel megerősítette az azonosítatlan objektumok létezését Észak-Amerika partjainál.

Elizondo elmondta azt is, hogy a Pentagon biztonsági engedélyének felfüggesztésével fenyegette őt meg és szerinte valójában ő soha nem is volt része igazán a fejlett légi fenyegetések azonosítási programjának.

Elizondo szerint aki nem marad csendben, azt akár el is hallgattathatják.