Home Kriptozoológia Még most is megfagy a polgármester ereiben a vér, ha arra gondol...

Még most is megfagy a polgármester ereiben a vér, ha arra gondol amit egyszer látott

0

Greg Stokes polgármester 1984-ben kirándulás közben tapasztalt valamit, ami alighanem egész hátralévő életében vele marad.

Az egész egy idilli kempingezésnek indult a barátnőjével a pennsylvaniai Pike megyében 1984 júliusában. Az esemény akkor éjszaka történt.

A dolgok eleinte jól kezdődtek, Stokes felállította a sátrat és tábortüzet gyújtott.

“Háromnegyed 10 körül, amikor már jó sötét volt, amikor valami odasétált a táborhelyünkre” – emlékezett vissza. “Határozottan két lábon járó valami volt, és hallottam, ahogy törnek a járása közben.”

A férfi rémülten markolta meg a kését és a fejszéjét amikor a betolakodó megállt a sátor előtt.

“A lény olyan sikolyt eresztett ki, ami borzasztó volt.” – mondta Stokes. “

“Hallottam az állkapcsát is csattogni. Borzasztóan mély torokhangja volt, de volt egy magas hangja is, és a sikoly 20 vagy 25 másodpercig tartott. Akkor sem gondoltam, és most sem gondolom, hogy egy emberi lény képes ilyen hangot kiadni. Ez a sikoly egyértelműen védelmi jellegű volt, és egyértelműen nekünk szólt. A hang mintha megrázott volna. Nem láttam a sátor belsejét. Olyan volt, mintha csillogó vízen keresztül néztem volna. Ha egy koncerten egy nagy basszuserősítő előtt állsz, akkor el tudod képzelni, milyen volt ez a hang.”

Stokes a következő 37 évet azzal töltötte, hogy megpróbálta megtalálni a választ arra, hogy mivel is találkozott azon az éjszakán.

“Nem tudtam, mit hallottam” – mondta. “De azt tudtam, hogy mit nem hallottam – bármelyik Észak-Amerikában található állatot.”