Home Beszámolók Nem létező szagok érzékelése

  Nem létező szagok érzékelése

  7

  Sziasztok, ez egy saját tapasztalat és azért írom le, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre és hogy ez másoknak is okoz-e egy kis felismerést – örülnék, ha nem lennék egyedül ezzel.

  Kicsi korom óta nagyon érzékeny a szaglásom. A legjobb érzékszervem. Mindent megérzek a levegőben lehet az bármiféle szag vagy illat. De néha olyan illatokat vagy szagokat is érzek, amik abban a szituációban és helyzetben lehetetlen, hogy tényleg érezzem. Hogy értsétek, felhozok egy példát – ami nagyon gyakran meg is esik velem: olvasok vagy írok a szobámban, teljesen átlagos a szoba alap illata, az ajtó csukva és az ablak is, tehát a szellőzés minimális. De egyszer csak megcsap az egyik ismerősöm jellegzetes illata – parfüm, cigi keveréke -, olyan intenzíven érzem, mintha csak ott ülne mellettem, ez tart egy olyan fél percig vagy 1 percig, aztán elmúlik. Érzek gyakran ételek, italok, emberek, helyek vagy állatok illatát, de – és ez tényleg nagyon bizarr és abszurd és felfoghatatlan, de ha már neki kezdtem, akkor nem ezt sem hagyom ki – az érzelmek illatát is érzem egy másik emberen.

  Ha belegondolunk egy skizofrén is ezt teszi: olyan dolgokat lát és hall – vagy érez -, amik nincsenek is ott, na és ezenkívül persze társul egyéb más betegséggel – paranoia, stb, de ebbe most nem megyek bele-. Természetesen nem azt állítom, hogy az vagyok, csak akkor joggal feltehetjük a kérdést, hogy miért könyvelünk el egy tévképzetet tévképzetnek? Én érzem a szagokat, amiket más nem, ők látnak és hallanak dolgokat, amiket más nem, de attól, hogy más nem érzékeli nem jelenti azt, hogy nem is lehetséges az ott lételük.

  Érdekelne, hogy valaki jár-e az én cipőmben vagy csak egy vadászkopó reinkarnációja vagyok?

  7 COMMENTS

  1. pár évvel ezelőtt én is éreztem de csak 1 bizonyos szagot,az utcán haladva vagy a bkv-ra felszállva éreztem egyes emberek mellett karbit(szúrós)szagot,amit viszont más nem érzett.
   Nem tudtam én se hova tenni.

  2. Én azt javasolnám, hogy menj el orvoshoz és ezt viccen kívűl mondom… Nagyapám 3 éve hunyt el ő néha égett madártoll szagot érzett elment orvoshoz elküldték CT-re vagy nem tudom minek hivják…. a lényeg hogy egy tumor volt az agyában ami nyomta a szagló idegeket, ez a tumor vérrögöket lökött ki magából és bele is halt 2 évre rá miután kiderült. Nem játék…

  3. En viszonylag ritkán érzem azt a szúrós szagot néhány emberen, de az évek során megtanultam, hogy akin érzem, azzal vigyáznom kell, mert nincs rám jó hatással. vagyis inkább jó elojelzo 🙂 én megbaratkoztam vele.

   • Igen, ha az az a bizonyos szag, amire nem lehet azt mondani egyértelműen, hogy büdös, de iszonyat kellemetlen és taszító, és mint aura van egyes emberek körül, akkor szerintem is “halálszag” és nem a mennybemenős fajta.

  4. Minden egyes léleknek van egy asztrálisan valóban érezhető illata. Angyali lelkek jelenlétében virágillat, vagy fűszeres, aromás jellegű illat gyakrabban érezhető. Bizonyos földön kívüli fajok erős fahéj- vagy hipó-jellegű szagot árasztanak. Ezt természetes fölismerni annak, aki rendelkezik ezzel a képességgel. Én is ilyen vagyok, van tapasztalatom.

   Egy dolog van, amire nagyon vigyáznod kell. Ha ártó, démoni lelkek felismerik a képességed, megtámadhatnak egy iszonyatosan szúrós, maró szaggal, ami azonnal súlyos köhögést, fulladásrohamot is kiválthat. Ez egy asztrális savjellegű cucc, ami mindent szétmar, a szorbinát leképeződése. Olyasmi, mint az alien sav-vére, csak belélegezhető formátumban. Ha ez megtámadott, leggyorsabban úgy szabadulsz meg tőle, hogy 1-2 korty (NEM több !!! 😀 😀 ) bort vagy bármi alkoholos italt megiszol. Szinte azonnal, 1-2 percen belül feloldja. Pár krákogás ezután, és jobb mint újkorában 😀 😀

  5. Hallod-e Endokarditisz!?
   Ha van tisztánlátás, tisztánhallás, hova tovább; telepátia, akkor miért ne lehetne szaglás is… Bármelyik érzék felerőssödhet, magasabb szintekre is. Ez sztem menő. 😀