Home Kriptozoológia Oregoni túrázó találkozhatott a Bigfoottal

Oregoni túrázó találkozhatott a Bigfoottal

0

Mike Bodewitz túrázó megörökítette azt, ami szerinte egy valódi Bigfoot bizonyítékát mutatja. A klip, amelyet egy laptop képernyőjén futva, egy másik kamera segítségével rögzített, a hónap elején készült, és állítólag egy nagy, majomszerű lényt mutat, amelyet részben eltakarnak a lombok.

Bodewitz elmondása szerint egy szakadékban sétálva pillantotta meg a lényt.

“A saját szememmel láttam. Nem akartam közelebb menni, hogy ideges legyen vagy ilyesmi, de egyértelműen szemmel tart engem. Úgy éreztem, hogy hátrálnom kell, és feljebb kell mennem a dombon, hogy helyet adjak neki.” – mondta.

Sajnos azonban a videó minősége miatt a lény meglehetősen nehezen vehető ki. Az pedig, hogy a felvételt egy másik képernyőről vették fel, szintén tovább rontja a minőséget.

Bár a videóhoz fűzött kommentek közül sokan szkeptikus, egy felhasználó mégis azt írta, hogy nagyon hasonló élménye volt korábban az ismeretlen lénnyel.

“Évekkel ezelőtt láttam egyet” – írta. “Nagyon gyorsak. TÉNYLEG gyorsak. Olyan meredeken száguldott felfelé, hogy csak úgy ámultam. Bárcsak akkoriban lett volna kamerás telefonom.”

Itt megtekinthető a videó

Fotó: Steve Bexter / Pexels