Home Földönkívüliek Saját árnyéka buktatta le a Mars körül keringő rejtélyes ősi műholdat

Saját árnyéka buktatta le a Mars körül keringő rejtélyes ősi műholdat

1

Mióta a Google térképes alkalmazással már a Marsot is alaposabb vizsgálat alá lehett venni, egész közösségek jöttek létre, ahol a kíváncsi UFO-vadászok megoszják egymással a ?Marson tett? felfedezéseiket. A legfrissebb ilyen észlelés egészen elképesztő dolgot állít. Ráadásul a képek alapján még hihetőnek is tűnik? Az Secureteam 10 UFO-vadász Youtube csatorna videója szerint a Mars körül bizony egy ismeretlen űrjármű kering. Bár magát a járművet nem láthatjuk a képeken, az árnyéka elárulja, hogy valóban ott van.

De ez még mind semmi, ugyanis az árnyék alakja kísértetiesen hasonlít a Föld körül keringő titokzatos Black Knight műholdéra, amelyről a mai napig alig tudunk valamit. Ha ennyi nem lenne elég, az összeesküvés-elméletek kedvelői egy érdekes összefüggésre is felhívták a figyelmet a különös árnyékkal kapcsolatban.

1988-ban a szovjet Phopos 2 űrszonda, amelynek az lett volna a feladata, hogy műszereket juttasson a vörös bolygóra, mindössze 45 darab fotót sugárzott a Föld felé. Az utolsón egy hasonló, hatalmas árnyék ismerhető fel a bolygó felszínére vetődve? Talán pont ugyanezé a rejtélyes objektumé?

Felmerült még a gyanú, hogy az ősi idegenek, akiket a földi történelem hajnalán isteneknek néztek elődeink, a potenciálisan lakható bolygók körül őrszemeket állítottak pályára, így még a hasonlóság sem lehet a véletlen műve? Talán a mai napig figyelemmel kísérik mit művel az egykor az állati sorból, DNS-manipulációval kiemelt ember a Föld nevű bolygóval?

napiufo.hu

1 KOMMENT