Home Paranormális jelenségek A Lauriston kastély kísértete

A Lauriston kastély kísértete

0

2020 januárjában Drew McAdam az Edinburgh Lauriston kastélyt látogatta meg, amikor egy alakot fotózott le amint az egyik ablakban áll. A kastély nem csak arról híres, hogy népszerű turista célpont, hanem arról is, hogy kísértetek látogatják: észleltek már szellemszerű alakokat, amint a kastély folyosóin kóborolnak valamint rémisztő járkálások hangját éjjelente a lépcsőházakban.

Akkor, egy turista azt állította, hogy sikerült bizonyítékot szereznie arról, hogy a kastélyt valóban a másvilágról származó szellemek látogatják. A kép, amely 2020 január 4-én készült, valami szokatlan dolog látható.

McAdam szerint a kastély lakattal volt bezárva amikor odaért, ráadásul akárki is volt benn, ki kellett kapcsolnia a kastély riasztórendszerét. A férfi szerint senki nem volt a házban amikor odaért. Előtte többen kopogtattak és csengettek az ajtón, hátha beengedi őket valaki, mert szét szerettek volna nézni. Ekkor csinált a férfi néhány fotót.

Amikor a számítógépre másolta a képeket, hogy szerkesztést végezzen rajtuk, akkor vette észre a különös dolgot – az alakot, amely az egyik ablakban áll. A férfi esküszik, hogy nem szerkesztette ezt a képet, pontosan ugyanúgy van, ahogy azt fotózta eredetileg.

Akárhogy is, a fotón egy nőt látunk, amint az ablakban áll. Az öltözéke alapján pedig elmondhatjuk, hogy nem a mai korra jellemző.

Mi látható valójában a képeken? Egy szellem amely itt ragadt a középkori idők óta? A választ talán további vizsgálódással kaphatnánk meg.

Scotsman | paranormal.hu