Home Parajelenségek Szellemet észleltek Sacramentoban

Szellemet észleltek Sacramentoban

0

Sacramento városában a paranormális jelenségeket kutatók körében már régóta ismert egy kísértetjárta ház. A Halo Paranormal Investigators nevű nyomozócsoport ellátogatott a helyszínre, akiket megkért Shula Jackson, a ház lakója, hogy nézzenek utána az ott történő jelenségeknek.

A csoport vezetője Paul Dale Roberts, aki érdeklődéssel ment segíteni kollégáival. Shula Jackson férjével és három gyermekével lakik a házban, akik már egy ideje szenvednek az ott történő paranormális jelenségektől, mint egy idős ember, aki az ágyuk mellett áll éjszakánként, furcsa kopogó hangok, füstszerű képződmények, és fekete gömbök.

Két és fél órás vizsgálódást követően Paul és csapata szokatlan tevékenységeket tapasztalt, magába foglalva egy árnyékszerű alak észlelését is.

A legérdekesebb dolog azonban egy fotó, melyet egy csoporttag, Angela Chessnutt készített, melyen az említett árnyékszerű alak áll a folyosó végén. Ugyanakkor azt nehéz megmondani, hogy paranormális jelenséget látunk-e a képen, vagy valaki mégis éppen ott volt, csak az adott pillanatban senki nem vette éppen észre.

A fotón azt is látni amint árnyak veszik körbe az alakot. Hogy pontosan mi lehet az, nehéz megmondani. Lehet egy látogató odaátról, vagy van rá kézzelfoghatóbb magyarázat?

HPI | paranormal.hu