Home Beszámolók Telekinézis?

  Telekinézis?

  2

  Sziasztok!

  Nekem is lenne egy furcsa sztorim. Körülbelül 18-19 éves lehettem mikor elkezdtek komolyabban foglalkoztatni a paranormális jelenségek. Egy jóbarátommal a lehető legtöbb információt megpróbáltuk összeszedni mindenféle esetről szellem járásoktól a poltergeisteken át a telekinézisig.

  A lényeg hogy mindent olvastunk. Ugy határoztunk hogy kipróbálunk egy két dolgot. Én a meditációval kezdtem. Olvastam hogy a legegyszerűbb egyeseknél az ha egy gyertya lángját figyeljük teljesen addig mig el nem érjük azt az állapotot mikor már teljesen kitisztult az elménk. Hát érdekesnek tűnt számomra de kb a 2. meditációm sikeresnek mondható volt. Miután már ellazultam teljesen egy furcsa dolog szakította meg az egészet. Úgy tudnám leírni a tapasztaltakat mint amikor valakinál hátulról eltakarják a szemét. Én ugyan ezt láttam viszont a furcsa az volt benne hogy egy nagyon öreg  ember keze volt (Féfi kéz). Ezzel együtt egy kisebb húzást éreztem hátrafelé. Ezek után nem próbálkoztam semmivel csak a pszi-kerékkel. Persze erőfeszítéseimet siker koronázta, megmozdult a kerék. Tovább sajnos nem mentem. Na de jöjjön a hab a tortán.

  Akkoriban még a szüleimmel éltem édesapámmal és nevelőanyámmal aki kimondottan az a hárpia típus. Eléggé stresszes volt melletük az életem és ez a családom többi tagja is észrevette. Úgy adódott hogy nem jól ment a suli sem ez miatt igy ott kellett hagynom. Mivel eléggé zaklatott korszak volt ezért általában otthon filmeztem csak.

  Egyik este gondoltam nézek valamit és lefeküdtem, sima parketta volt az ágya alatt és fa lábú ágyam is volt. Nem történt semmi érdemleges aznap. Filmezés közben egyszercsak nagy puffanást hallotam és az ágyam jobbra csúszott kb. 15-20 cm. Ez eléggé nagy táv a faltól. Kirohantam a szobámból át apámhoz és kérdeztem nem hallott valami nagy puffanást.(Én naív azt hittem gyerek fejjel hogy valami földrengésféle lehetett. 🙂 ) Persze ő nem hallott semmi. Tudni kell édesapámról hogy nagyon rossz alvó tehát bizonyossággal állíthatom ha lett volna valami ő hallotta volna. Elmeséltem neki mit hallottam és megmutattam az ágyam, ő erre persze azt mondta ” lehet csak álmodtad”. Az igazat megvallva nem találtam rá eddig magyarázatot de talán ti tudtok segíteni ebben.

  u.i.: Lehet, hogy a halott dédnagyapám kezét láttam volna?(nagyon szeretett de sajnos pici voltam mikor meghalt)

   

  Köszönöm hogy elolvastad!

  2 COMMENTS

  1. 77%-a hogy ő lehetett 🙂
   Ha nagyon jó viszonyban lehettél vele akkor igen mert az érzés akkor kölcsönös lesz 🙂
   Egy filmben azt hallottam, hogy a lelkek azért maradnak még itt a földön mert az életükben nem tudták beteljesíteni amit szerettek volna. Mondjuk, hogy téged védelmezzenek avagy az épp segédet őrizzék :)Akkor lélekként vagyis szellemként óvnak téged 🙂 ez nekem is így van 🙂 mivel ha nincsen őr angyalom akkor hogyan védjenek meg másképp? 😀
   Valakinek más a “védőszentje” vagyis az őrzője. Lehet egy állatnak a lelke, embernek a lelke, akár őr angyal :)…stb.
   Csak tedd fel magadnak a kérdést, hogy még kivel voltál jóban aki már elhunyt. Bocsi a kifejezésért de nem tudtam hogyan kérdezzem.