Home Földönkívüliek UFO-t észleltek Glasgowban

UFO-t észleltek Glasgowban

0

Néhány héttel ezelőtt egy felvételeken két azonosítatlan tárgy lebegett a skót város felett. A Daily Record cikke szerint egy asztalos, aki a dalmarnocki szennyvíztisztító telepen dolgozott, egy hétfői nap, nem sokkal 11 óra után rögzítette a tárgyakat. A férfi először azt hitte, drónok lehetnek, majd rendőrségi helikopterre gondolt, de végül nem jutott dűlőre. Magából a videóból is nehéz biztosan megállapítani, hogy mik lehetnek a tárgyak. A filmezést követően a tárgyak egyenletesen emelkedtek felfelé. A férfi azért hagyta abba a tárgyak rögzítését, mert inkább folytatta a munkát – mindenesetre különösnek vélte a látottakat.

A felvétel itt tekinthető meg.

Amit sokan hiányolnak az az, hogy ezeket a tárgyakat illetően nincs átfogó nyomozás, vagy legalábbis a nyilvánosság számára nincsenek vzsgálatok. Vajon miért nem fektetnek bele pénzt és energiát? Lehet, megérné.

Az egyik ok, amiért kiemelt fontosságú lenne vizsgálni ezeket a tárgyakat az az, hogy egyre gyakoribbak az észlelések világszerte – így nem lehet szemet hunyni afelett, hogy a dolognak nagy jelentősége van.

A másik ok – és ami kissé aggasztó -, hogy nem tudjuk, mit akarnak itt ezek a tárgyak. Milyen céllal jönnek a Földre – feltételezve, hogy földönkívüli eredetűek? Ennek az okát szintén nem ártana kivizsgálni.

Továbbá, mi lesz majd, ha mégjobban megnövekszik az észlelések száma? Afelett is ugyanígy szemet hunynak a hatóságok? Vagy akkor már lesz idő és pénz valamilyen vizsgálat indítására? Mert valami azt súgja, egyre több ilyen észlelés lesz – így meglátjuk, mit lépnek a felső körökben.

Fotó: Daily Record