Home Földönkívüliek UFO technológia, féreglyukak és láthatatanság is érdekli az amerikai kormányt

UFO technológia, féreglyukak és láthatatanság is érdekli az amerikai kormányt

0
deselect képe a Pixabay -en.

Hihetetlen, de kiderült, hogy az Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) keretében dolgozó kormányzati tudósok egy sor olyan technológiát és tudományos koncepciót is vizsgáltak – például az antigravitációt, a féreglyukakat és a láthatatlanná tévő köpenyeket -, amelyek leginkább egy sci-fi filmbe illenek.

Legalábbis ez derül ki abból a kincsesbányából, amely mintegy 1600 titkosítás alól feloldott dokumentumot tartalmaz, és amelyhez a Motherboard nemrégiben jutott hozzá az információszabadságról szóló törvény (FOIA) alapján.

Az akták némelyikében – amelyek a Defense Intelligence Reference Documents (DIRDs) néven ismertek – olyan fogalmakról esik szó, mint “átjárható csillagkapuk és negatív energia”, valamint “nagyfrekvenciás gravitációs hullámkommunikáció, térhajtómű, sötét energia és az extra dimenziók manipulálása”.

Utalnak továbbá a “negatív tömegmeghajtásra” és egy olyan tervre is, amely szerint a Hold közepéről nukleáris fegyverek segítségével alagutakat robbantva rendkívül könnyű anyagokat akarnak bányászni.

A dolgok jelenlegi állása szerint nehéz tudni, hogy mi lett a legtöbb ilyen elképzelésből (bár az biztosra vehető, hogy az amerikai kormány nem használt atombombát a Holdon).

Lehet, hogy a fent említett technológiák közül néhányat valóban kifejlesztettek? És ha igen, önállóan vagy sikerült-e felvenniük a kapcsolatot földönkívüliekkel?

A több mint 1600 megvizsgálandó aktával az UFO-kutatóknak minden bizonnyal lesz mit olvasniuk a belátható jövőben.