Home Beszámolók UFO vadászott rám!

  UFO vadászott rám!

  14

  üdv

  Én már kb 3-4 éve kutatott vagyok a témában és régóta figyelem az
  eget.

  Kb. 3-4 szer láttam én is fura mozgásokat az égen. Igy mivel megtanáltam, hogy hova kell beírni az ijen esteket
  Igy be is írom.

  Kezdjük az elsövel:

  Egy este kb 2 éve átmentem az egyik ismerősömhöz és az égen fura tűz csóvát láttam ami felszállt a határból! Hirtelen én nem tudtam szóhoz jutni utána meg ált az égen és egy fura egy helyben álló csészealj szerü valami volt utána gyorsan mozgolódott
  Utána Mezőtúr fele ment és a felhők fölött eltünt. Akárkinek ezt elmondtam mindenki h.jének nézett de én láttam és ezért írom be.

  Ez amit most irok Február 3. án volt Túrkevén este 7 óra 30 perc kor:

  A matektanáromtól jöttem haza mert verseny volt utána nap. Amikor jöttem egy Baromi világító kört láttam az égen akkor frászt kaptam mert egyenesen üldözött! 3 Utcán át ment utánam és egyre közelebb volt az egész utcát bevilágtotta hirtelen az egész életem forgott le a szemem elött és láttam az üvegében egy Lényt ami engem nézett!!! Majdnem agyvérzést kaptam sírtam is meg a bicajjal vagy 30 al  hajtottam de ekkor még 1 utca volt! Ordibáltam segitségért de mivel éjjel volt igy nemjött senki végül anyám
  hallotta meg és kirohant az utcára majd a csészealj egyszerűen elment az égen. Szerintem ha anyukám nem jön ki akkor elrabolnak de Isten hála nemlett semmi bajom csak 180 vérnyomás és bevérző szem meg fejfájás de az kibírható volt.

  Ekkor nagyon beparáztam…

  Amit  most írok az 2013 -ban volt.:

  Nappal sétáltunk az utcán,és valami felszálló bigyót láttunk az égen.

  Szerencsére tesómnak ott volt a fényképezö a nyakába és sikerült lencsevégre kapni az esetet pont látszik ahogy valami fénycsóvát húz maga után amikor felszáll.

  Itt a kép:

  0123456789ö876541220

  14 COMMENTS

  1. Szpacsek nem kell komolyan venni az emberkét nézd meg a képet 🙂  rá lehetne fogni hogy a gép miatt homályos ,vagy az ufo miatt, de ha megnézed a dátumot az is homályos ugyan úgy mint a kép. Ha ez csupán egy rosszúl sikerűlt felvétel lenne akkor a kép jobb alsó sarkában még a dátumnak tôkéletesen olvashatónak kellene lennie, mivel csupán egy digitális aláírás. A véleményem hogy ez egy jó minőségű fotó volr egy nagy fényszoró kandelláberről, vagy egy légi szirénárol egy oszlop tején, majdpedig számitógéppel a felismerhetetlenségig lett homályosítva. De ha az észlelő megosztja velünk a készítés pontos pozícióját akkor google utca nézetben egyből kiderűl a turpisság mivel a képen egy kressz tábla is szerepel, így ha egy kamu utcát ad meg akkor a hiányzó oszlop mellett a tábla is hiányozni fog… Akinek van egy digi fényképezőgépe az leellenőrizheti amit írtam.

  2. Az UFO az nem vadászik. Cselekszik. Volt benne részem. Láttam valami “földöntúlit”, utána se kép, se hang, majd kb. háromnegyed – egy óra múlva “visszatértem”. Nem tudom honnan. Bonyolult. Szóval az UFO-k nem fogócskáznak…..És nem tudsz sem fotózni, sem semmit csinálni…

   • Hóka-móka! Ez így igaz. Nem vadászik. Viszont nem mindig cselekszik Ellenben van hogy kísér. Azt csinálja amit Te! Lehet, még fogócskáznak is. Megfogalmazás kérdése. Te megállsz, “Ő” is megáll. Te elindulsz, “Ő” is elindul. Nem feltétlenül tartozik hozzá a tényleges “akció”. A cikkhez nem fűzök véleményt ugyanis nincs véleményem…

    • Ezt a követést én is tapasztaltam. Este 11 után sétáltam haza egyedül.Végig “mellettem”  jött, körözött, kb  talán 500 méterre lehetett. Aztán felé kellet fordulnom, be az utcába. Nem haladt tovább. Ott körözött. Ujra fordultam. Tovább jött mellettem. Még 300 méter. Az utolsó métereken szaladtam be a házba. Mikor kinéztem már nem volt sehol.
      

  3. Ha valóban 3-4 éve lennél “kutatott” a témában, az azt jelentené, hogy 3 sornál nagyobb terjedelemű szöveg olvasásába is belekezdesz. Ha ez igaz lenne valószínűleg nem írnál ilyeneket, hogy “ijen”, “megtanáltam” “ált”stb. Továbbá az olvasás a fogalmazási készséget is fejleszti, amit szintén hiányolok az írásodban.
   Az “üvegből” kacsintgató “lény” sem tűnik túl hitelesnek, akinek kb. 20-30 méterre kellett téged követnie, hogy láthassad, főleg a vakító fényben, ami ugye “az egész utcát bevilágította”.
   De ha ez nem lenne elég, csatolsz egy primitív kamu képet egy homályosított lámpaoszlopról, amin még a dátumot is sikerült elhomályosítani és még egy értelmes leírást sem tudtál hozzáadni, mert amit húz maga után előbb tűnik nekem valami füstnek, mint “fénycsóvának”.
   Vagy teljesen hülyének nézed az embereket vagy te vagy teljesen hülye. Inkább az utóbbi.