Home Földönkívüliek Új megvilágításba került a Westall-i UFO eset

Új megvilágításba került a Westall-i UFO eset

0

Egy hangfelvétel került fel az Internetre, melyen egy bizonyos Dr. James E. McDonald számol be az esettel kapcsolatos munkájáról.Az incidens 1966 április 6-án történt. A Westall Középiskola és Westall Iskola számos tanulója és tanára szemtanúja volt az esetnek, melynek során három fémszerű tárgy halkan elhaladt az égen az ausztrál Melbourne felett Victoria államban.

A beszámolók szerint legalább egy tárgy – melyeknek nem voltak jelzéseik – rövid időre leszállt egy mezőn, ahol lovakat tartanak, majd felszállt és eltűnt. A mezőn történő nyomozá számos nagyobb gabonakört fedezett fel.

Most, 50 évvel az eset után az egyik nyomozó, Dr. James E. McDonald személyes hangfelvétele került nyilvánosságra a YouTube-on.

A felvételen arról beszél a nyomozó, hogy interjút készített az egyik természettudományokat oktató tanárral.

“Greenwood elmonda nekem, hogy az UFO észlelést egy felizgatott tanuló hozta a tudomására, aki berohant a tanterembe és közölte, hogy egy repülő csészealj van odakint” – mondta Dr. McDonald.

“Azt gondolta, hogy a gyermeknek valamilyen mentális problémája van, így nem vett róla tudomást, de mivel nagyon ragaszkodott az állításához, úgy döntött, maga megy ki és megnézi.”

A felvétel ismét egy izgalmas előtérbe helyezi az esetet.

Fox News | paranormal.hu