Home Beszámolók Valószínűleg UFO

  Valószínűleg UFO

  1

  Érdekes beszámolót írok. Ma 2015.05.23 este éjfél előtt kb. 10 perccel történt az eset. Kimentem kicsit az udvarra körülnézni, hogy éjszakára minden be van e zárva. Tőlünk a tejút nagy részét be lehet látni, mivel falun lakom Tolna megyében.

  Éppen az eget kémleltem, hogy látszanak e a csillagok, vagy felhős e az idő az eső miatt, így is túl sok esett már. A lényeg, szép csillagos volt az ég. Repülők villogása a távolban, amikor szemet szúr egy elég fényes narancssárga csillagszerű valami. Mondom magamban ez mi a franc az égen? Először nézem, á mondom biztos műhold, azok egyenes vonalban mennek, egyenletes sebességgel. Jobban akkor lett gyanús amikor egyszerűen megállt az égen. Aztán lassan tovább indult, majd újra megállt. A többi csillaghoz képest jóval közelebb volt a háttérben látszott a többi csillag, szóval távolságban biztos, hogy a föld légkörén belül volt. Annyit próbáltam még, hogy jelezzek neki. Lehet röhejes. Mivel a ház sarkán és több pontján is van a melléképületen világítás, amik elég nagy fényűek, így jeleztem a villany fel le kapcsolgatásával, többféle ütemben. A megállása és a lassulása is ezek után történt meg. Na ekkor szartam be, mert amikor megállt, még világított egy darabig az égen, majd ahogy van el tűnt egy szempillantás alatt. Nem tudom hova lett, vagy mi lett vele, de jobbnak láttam ezt leírni, bár ha azért tűnt el mert jeleztem villogtatással felé és észrevett, hát nagyon remélem tudok aludni az éjszaka és nem arra kelek hogy fényárban úszik a szoba engem meg visznek elfele. Mindenesetre annyiban merőben biztos vagyok, hogy nem műhold volt mert lassult, gyorsult, megállt, nem repülő mert nem volt villogó rajta.

  1 KOMMENT

  1. Üdv!
   Pár napja én is ilyen narancssárgás fénypontokat láttam Tiszavasvári felett. Nemrég tettem fel ide az oldalra az észlelést.
   Én hajnalban láttam és hosszú percekig figyeltem a játszadozásukat az égen. Semmilyen földi eredetű légijármű nem tud ilyen mozgásokat produkálni, amiket ezek tudtak!
   Az egyiket csak rövid ideig láttam, mert a másik mozgása nagyon lekötötte a figyelmemet. Még egymás közeledésére is reagáltak, úgyhogy az egyszerű fényjelenségek magyarázatát is kizárnám!
   Viszont én elég nagynak érzékeltem a távolságot, mivel az fény elmosottsága nagyban hasonlított a csillagok elmosódottságához. Tehát alig volt körvonalasabb, mint egy csillag.