Home Cikkek Elszólta magát a pápai asztronómus: már a Vatikánban is hisznek az ufókban!

Elszólta magát a pápai asztronómus: már a Vatikánban is hisznek az ufókban!

3

Egy vatikáni asztronómus szerint különösen fejlett életformák létezhetnek a világegyetemben, és őket mind szeretettel várják a katolikus egyházba ? függetlenül attól, hogy hány csápjuk van.

A brit The Telegraph szerint arra utalhat a pápai asztronómus nyilatkozata, hogy hamarosan katolikus misszionáriusok indulnak el az űrbe, hogy katolizálják a földönkívülieket. Guy Consolmagno, a 12 vatikáni asztronómus egyike, a Brit Tudományos Fesztivál alkalmából intézett beszédében kifejtette: nem hisz a teremtésben és abban, hogy csak Isten a magyarázat az evolúció elméletében lévő hiányzó láncszemekre, és nincs problémája a tudomány és vallás szimbiózisával. Mint mondta, egyetért a földönkívüli életforma létezésének a lehetőségével, de csak abban az esetben keresztelné meg az ufókat, ha arra kifejezetten megkérnék őt.

“Annak az esélye azonban, hogy találunk egy intelligens életformát, amellyel kommunikálhatunk, nem gyakorlatias kérdés” – mondta az asztronómus, azt azonban hozzátette, hogy a lélek, intelligencia, szabad akarat és szeretet nem csak az emberekre lehet jellemz?. “Minden lény, nem számít, csápos-e, rendelkezhet lélekkel” – mondta.

Az 57 esztend?s Consolmango, aki jelenleg a pápai meteoritgy?jtemény kurátora, tapasztalt asztronómus és bolygószakért? a vatikáni csillagvizsgálóban. Mint mondta, a Vatikán szorosan nyomon követi a tudományos fejl?dést és felfedezéseket. Az idegen életforma felfedezése komoly teológiai vitát válthat ki a katolikus egyházban, háttérbe szorítva a n?i papokat, cölibátust és egyéb ügyeket.

3 COMMENTS

  1. erre csak ennyit: -link-
    még tavaly októberben megírtam.
    talán nem tetszett nekik, h az akkori ilyen kis visszhangot váltott ki, így megpróbálkoztak vele megint.
    ezek a senkiházik mindig is TUDTAK róla, nemhogy hittek.
    [ módosítva 04 Dec : 21:43 ]