Home Földönkívüliek Más kutatók is reagáltak az UFO-kkal kapcsolatos meghallgatáson elhangzottakra

Más kutatók is reagáltak az UFO-kkal kapcsolatos meghallgatáson elhangzottakra

0

Az UFO-król szóló kongresszusi meghallgatás és a bejelentő David Grusch állításai után, miszerint a kormány eltussolta az idegenek létezését, az ismert fizikaprofesszor, Brian Cox is megosztotta gondolatait a Twitteren. Cox szkeptikusan nyilatkozott a meghallgatáson elhangzott állításokkal kapcsolatban, mondván, hogy rendkívüli bizonyítékok hiányoznak. Hozzátette, hogy lenyűgöző lenne, ha igaz lenne, de amíg nem mutatnak be szilárd bizonyítékokat, addig nem győzik meg.

A meghallgatás során Grusch, az amerikai hírszerzés egykori tisztviselője és a légierő veteránja azt állította, hogy a szövetségi kormány rendelkezik UFO-kkal vagy azonosítatlan légi jelenségekkel (UAP). Azt állította, hogy a lezuhanási helyszíneken nem emberi biológiai anyagokat találtak, és hogy ezt az információt évtizedek óta eltitkolják. Grusch azt is felvetette, hogy a földönkívüli technológia visszafejtése a világ prioritásainak globális átértékelésére késztethet, és azt állította, hogy az eltussolást hűtlen kezeléssel finanszírozták.

A meghallgatás jelentős érdeklődést váltott ki, és az UAP-észlelésekről rendszeresen beszámol a nyilvánosság. Míg a legtöbb észlelés olyan hétköznapi magyarázatokkal magyarázható, mint a léggömbök, drónok vagy érzékcsalódások, a megfigyelések egy kis százaléka megmagyarázhatatlan marad, mivel szokatlan repülési jellemzőket mutatnak, amelyek dacolnak a jelenleg ismert technológiákkal.

A témát övező izgalom ellenére Cox kimért szkepticizmusa és felhívása, hogy a valós kihívások kezelésére összpontosítsunk, rávilágít arra, hogy meggyőző bizonyítékokra van szükség, mielőtt elfogadnánk az UFO-kkal és a lehetséges idegen jelenléttel kapcsolatos rendkívüli állításokat.

Fotó: Pixabay / KarstenBergmann