Home Cikkek UFO észlelések Pennsylvaniában

UFO észlelések Pennsylvaniában

0

ufo-pennsylvania-585x306Egy változó színű UFO-ra lettek figyelmesek Lower Paxtonban, Pennsylvaniában augusztus 25-én. A jelenségről egy nő értesített három rendőrt.

A lower paxton-i rendőrség fogadott egy hívást Stephanie Wilkersontól, aki 20 percen át figyelt egy UFO-t és szerette volna, ha hivatalos szervek is tudnak az esetről. Egy rendőrtiszt kiért a helyszínre és miután távcsővel is szemügyre vette a jelenséget elmondta, hogy képtelen azonosítani azt. Ekkor erősítést hívott a központból és hamarosan ki is érkezett egy őrmester és egy tizedes, akik szintén zavarba jöttek a láttottaktól. A rendőrtisztek értesítettek egy közeli katonai kiképzőközpontot és a Harrisburgi Nemzetközi Repülőteret, de mind a kettő cáfolta, hogy bármilyen repülőgép vagy helikopter lenne a körzetben.

Hogy hivatalossá váljon az ügy, Gary Seefeldt hadnagy jelentést készített, melybe belefoglalta a három rendőrtiszt által látottakat.

Pennsylvania mostanában az amerikai UFO észlelések egyik melegágya. Júliusban 30 jelentés érkezett innen, így az Egyesült Államokban az ötödik helyen áll az UFO észlelések tekintetében.

Egy másik beszámoló Ron Shawleytől érkezett, aki augusztus 26-án készített felvételt egy UFO-ról quadrokopter segítségével. Az eset Vinco felett történt, szintén Pennsylvaniában.

A válasz arra, hogy mik lehettek ezek a tárgyak, mindkét esetben több lehet. A Lower Paxtonnál történt esetnél beszélhetünk akár drónról vagy kínai lampionokról, de ez is megkérdőjelezhető, mert többen megfigyelték azokat távcsövekkel is és mégsem volt képes azonosítani senki se. Vannak, akik szerint viharfelhők fényjátékáról van szó. A Vinco felett észlelt tárgy azonban még ennél is nagyobb kérdést vet fel.

 

paranormal.hu