Home Földönkívüliek Kapcsolat lehet a rendlesham-i UFO incidens és a bázis nukleáris fegyverei között

Kapcsolat lehet a rendlesham-i UFO incidens és a bázis nukleáris fegyverei között

0

A Rendleshami-i UFO Incidens az egyik legismertebb eset az elmúlt évszázadból. 1980-ban néhány katona Bentwatersben a Királyi Légierő (RAF) bázisán különös tárgyat észlelt az erdőben. Ez volt az egyik legjobban vizsgált eset az UFO kutatók körében.

Most azonban egy olyan elmélet született, amely szerint az UFO látogatásának köze lehetett az ott tárolt nukleáris robbanófejekhez. Az elmélet az UFOs and Nukes: The Secret Link Revealed (UFO-k és atomtöltetek: a titkos kapcsolat felfedése) című dokumentumfilmben lett közreadva.

Az ügyben több egykori katona és tiszt is megszólalt, köztük Charles Halt – aki elmondta mit látott, valamint Ike Barker és Jim Carey radarkezelők, akik szerint nem csak egy objektum jelent megy a környéken akkor éjszaka.

Az eset 1980 december 26-án kezdődött, amikor amerikai katonák járőrözés közben egy ismeretlen tárgyat figyeltek meg mint az lefelé ereszkedett a bázis melletti erdőbe. Ahogy a katonák bementek a fák közé, egy fémes, világító tárgyat pillantottak meg amint az a fák között halad. Amikor másnap visszatértek, három, háromszög alakban elhelyezkedő nomot fedeztek fel a talajban.

A történetnek azonban itt nincs még vége. A tárgy ugyanis december 28-án másodszor is megjelent, ami arra késztette Charles Halt tábornokot, hogy ő is menjen ki a helyszínre néhány katonával.

Halt elmondása szerint egy pirosan ragyogó tárgyat fedeztek fel, amely a fák között suhant. Az egyik pillanatban a tárgyból csöpögni kezdett valami, mintha csak olvadt fém lett volna. Ekkor a tárgy több, kisebb fehér darabra tört szét és mind az összes egyszerre elrepült. A szemtanúk szerint a tárgyak a fizikát meghazudtoló manőverezésel repültek el.

Robert Hastings UFO kutató szerint a tárgyak érdeklődést mutathattakma bázison tárolt nukleáris fegyverek iránt. Ezt azzal támasztotta alá, hogy számos olyan UFO incidensről tudunk, ahol UFO-k nukleáris fegyvereket tároló bázisok közelében jelentek meg.

Lehet, hogy valamilyen üzenetként kellene felfognunk a látogatást utalva arra, hogy megfontoltabbnak kellene lennünk a tömegpusztító fegyverekkel?

Fotó: goliath.com